TOP
Un exercici de retrat realitzat durant la Formentera Fotogràfica.

Un centenar de persones participen en la IX Formentera Fotogràfica

Ahir finalitzà la novena edició del festival Formentera Fotogràfica. Entre el 8 i el 12 d’octubre gairebé cent participants han assistit a conferències, tallers i activitats a l’aire lliure, relacionats amb el món de la fotografia, i ho han fet en el marc incomparable de Formentera, segons ha explicat el seu director, Francesc Fàbregas.
En el festival han participat reconeguts professionals com Sofía Moro, Txema Yeste, Lua RibeiraAna Esmith – Miss BeigeNando EstevaLuis Tato, Cristina de MiddelJon Cazenave, Paco Gómez, Gloria Oyarzabal, Fernando Maquieira i Ferran Forné, del diari ARA.
Francesc Fàbregas ha fet un balanç positiu d’aquesta nova edició i ha destacat que “un any més, Formentera Fotogràfica ha apostat per una programació eclèctica amb l’objectiu de donar espai, promoure i fer valdre la riquesa inherent a la cultura visual contemporània de caràcter nacional”.
Per la seva part, la presidenta del Consell i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha celebrat que Formentera, l’escenari idoni per aquest tipus d’esdeveniments, s’hagi associat un any més a la fotografia. Així mateix, ha destacat que des del Consell s’organitzen aquests esdeveniments per atreure visitants fora de la temporada alta.

Participants a la FF 2021.

Formentera Fotogràfica és un festival impulsat pel Consell de Formentera, que compta amb la direcció de Francesc Fàbregas. És un espai de coneixement, reflexió i creació col·lectiva a través de sessions pràctiques i teòriques en format reduït, que són conduïdes per grans noms de la fotografia i de la cultura visual contemporànies. El festival està dirigit a professionals, estudiants i aficionats de la imatge amb ganes d’intercanviar experiències amb els agents del sector fotogràfic en un entorn com el nostre.

Compartir

PROGRAMES