TOP

Un Follet Blavet per a estrenar el Dia de les Illes Balears

El punt de lectura de Sant Ferran acollirà aquest dijous el contacontes ‘El Follet Blavet‘, dirigit a infants d’entre 0 i 6 anys. Aquest espectacle està emmarcat dins dels actes de commemoració del Dia de les Illes Balears i forma part de la trilogia creada per Estudi Zero Teatre sobre els colors bàsics enfocada al públic de primera infantesa.

Aprofitant el vessant educatiu dels colors el protagonista de la història, en Blau, es presenta davant l’espectador explicant contes i vivències de tothom que ajudaran els més petits no sols a assimilar clarament conceptes sobre el color, sinó que treballaran valors com la integració, el respecte per la naturalesa, el valor de compartir, el respecte i el valor de la diversitat, la participació, la imaginació, la creativitat i el foment de la lectura i l’escriptura.

La companyia utilitza diferents recursos com el Kamishibai, una manera de contar contes procedent del Japó pel qual l’actriu, mitjançant un teatret de tres portes, explica i interpreta el conte als nens, aconseguint un efecte màgic que juga a favor de la concentració dels nens despertant la seva imaginació i fantasia.

L’espectacle començarà a les 17 h i tindrà una durada de 40 minuts.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES