El Formentera ha perdut el primer partit en quatre jornades.

Un Formentera amb la defensa en quadre perd a Lleida (2-0)

Derrota clara al Camp d’Esports de Lleida del Formentera, que ha patit les baixes en defensa que arrossegava per aquest partit. Amb aquest resultat el Formentera es manté a la part alta de la classificació, a l’espera que es juguin els altres partits de la jornada.
L’entrenador, Michel Alonso, no ha pogut comptar amb Iván Alonso ni amb Diego de la Mata, els seus laterals titulars. En el seu lloc han jugat Algisí i Jaime de las Marinas. Per acabar-ho d’adobar, al minut 20, el defensa central Mendi s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït. D’aquesta manera el Formentera s’ha trobat amb una defensa en quadre per encarar l’enfrontament contra el Lleida. Els roig i negres han pogut aguantar bé la primera part, fins que el Lleida, al minut 45, s’ha avançat mitjançant una treta de falta a la frontal de l’àrea que ha transformat Sabater (1-0). Amb aquest resultat s’ha anat al descans.
A la segona part els formenterers han vist com el Lleida ampliava l’avantatge mitjançant un xut des de fora de l’àrea de Chuli, al minut 58 (2-0). El partit es posava barda amunt i encara més quan al minut 75 Celihueta ha vist la segona targeta groga, deixant al Formentera amb un home menys. L’entrenador, Michel Alonso, ha provat de posar pólvora amb els canvis, donant entrada a Kepa Vieites i Górriz, però avui la remuntada ha set impossible. A les acaballes del partit, Jaime de la Marinas ha set expulsat per doble groga al minut 89 i el Formentera ha acabat amb 9.
La pròxima setmana el Formentera rebrà la visita de l’Olot, diumenge a les 11 h.