TOP
Liam Pardos celebra un gol. Arxiu SDF

Un hat-trick de Liam Pardos dóna la victòria al Formentera B a Sant Carles (0-3)

Victòria plàcida del Formentera B a Sant Carles on ha golejat amb tres gols de Liam Prados en un partit que els roigs-i-negres han dominat en tot moment i han set superiors al seu rival. Malgrat que en els primers 45 minuts a l’equip que dirigeix Armando li ha costat entrar al partit, ha sabut reaccionar i al descans ja guanyava per 0-1.
En la segona part, els d’Armando han pujat una marxa més i han set els clars dominadors del matx, assegurant els 3 punts amb 2 gols més.
Una victòria necessària pel Formentera B, que venia de dues derrotes consecutives i que es reivindica com un dels equips que pretén lluitar per les places de play-off d’ascens a Tercera Divisió.