TOP
L’incident s’ha produït as Pas de n’Adolf.

Un iot de luxe és rescatat per Salvament Marítim després de patir una via d’aigua

Salvament Marítim s’ha desplaçat d’urgència as Pas de n’Adolf per a auxiliar a un iot que ha sofert una via d’aigua en aquest punt proper a ses Illetes i s’Espalmador. A la zona de l’incident hi han acudit el vaixell Salvamar Acrux, el Cervantes Saavedra i la Cala d’Hort.

Gran desplegament de rescat
L’embarcació accidentada és la motora Dolce Vita IV, un xàrter de lloguer d’uns 31 metres d’eslora que suposa una despesa diària de 10.300 euros. La seva tripulació ha llançat missatge de socors pels volts de les 13 h, al que han respost els bucs de Salvament marítim.
Segons testimonis presencials, també s’hi hauria desplaçat el brigada de la Guàrdia Civil a bord de la barca del restaurant ‘Juan y Andrea’ i poc després l’embarcació del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil (GEAS), ja que s’ha produït una gran expectació al voltant del sinistre i els altres vaixells destorbaven les activitats de salvament i reflotament del iot, que s’estaven duent a terme per part una empresa especialitzada en aquestes feines.

Remolcat al Port d’Eivissa
Segons ha informat Salvament Marítim, en el moment que l’embarcació sinistrada ha topat contra el fons marí, produint-se la via d’aigua, hi havia 14 persones a bord, la meitat de les quals han set traslladades al port de la Savina, mentre que la resta s’ha quedat al Dolce Vita IV per a ajudar en les tasques d’extracció d’aigua.
Finalment, la motora ha set remolcada al port de Vila, on es valoraran els danys i es procedirà a la reparació d’aquests.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES