TOP
Es construirà un segon box d’aturades d’urgències, un magatzem de farmàcia i una unitat de control de gestió. Arxiu

Un positiu més a Formentera i tres morts a Eivissa en 24 hores

En les darreres hores s’ha diagnosticat un nou contagi de covid-19 a Formentera, amb la qual cosa són tres els casos actius a l’illa. Segons informa l’Àrea de Salut pitiüsa, el nou positiu presenta un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que ja són dues les persones en aquesta situació que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària.
El tercer contagiat de Formentera és una persona de mitjana edat que roman ingressada en planta a l’Hospital de Can Misses des de la passada setmana. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 116 casos de coronavirus a Formentera.

Eivissa: tres morts en 24 hores
El Servei de Salut ha informat que ahir es va haver de lamentar la mort d’una dona de 77 anys amb patologies prèvies procedent de la residència Cas Serres i que es trobava ingressada a la Unitat de Mitja Estada de Ca na Majora. Avui s’han hagut de lamentar dues morts més de persones hospitalitzades a la Unitat F de Medicina interna: una dona de 88 anys traslladada de la residència Reina Sofia i un home de 88 anys, provinent de domicili, ambdós amb patologies prèvies.

Pitiüses: 12 casos més que ahir
En les últimes hores el Laboratori de Microbiologia ha registrat 30 nous casos, 29 a Eivissa i l’esmentat positiu de Formentera. També s’han donat un total de 15 altes, de manera que la xifra de pacients actius se situa en els 569 casos, 12 més que ahir.
Hi ha 68 persones en els diversos dispositius covid de l’Àrea de Salut: 46 a les plantes covid de Can Misses (un d’ells procedent de Formentera), sis a l’UCI i 16 lleus o asimptomàtics a la part medicalitzada de l’hotel pont. A més, 501 persones que es troben en estat lleu o asimptomàtic reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària.
Finalment puja fins als 46 el nombre de professionals en vigilància activa, sis més que en l’últim recompte, dels quals 19 són positius, cinc més que en l’última jornada.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES