TOP
L’edició d’enguany comptarà amb la participació de 22 firmes de dissenyadors locals. CIF

Una Passarel·la de Moda inspirada en la nostra cultura marinera

Avui s’ha fet la presentació de la XIV Passarel·la de Moda de Formentera que se celebrarà aquest divendres 1 de juliol a les 22 h a la Savina. Sota el títol ‘Salitre’, l’edició d’enguany comptarà amb la participació de vint-i-dues firmes de dissenyadors locals, quatre més que l’any passat.

Fomentar i promocionar els comerciants tèxtils i dissenyadors locals
La presidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha destacat que per escollir l’escenari “ens va moure la idea de conservar el nostre patrimoni, la nostra cultura marinera i la moda, de la qual han viscut moltes dones de l’illa”. Juan ha afegit que precisament l’ONU va declarar 2022 com l’Any Internacional de la Pesca Artesanal, sota el lema: ‘Petita escala, gran valor’, “un eslògan que quadra perfectament amb la nostra activitat pesquera i també amb la moda i el disseny artesanal que es fa Formentera”.

La cap de l’executiu insular ha assenyalat que la Passarel·la de Moda “ja és tot un referent a l’illa i any rere any intentam millorar-la per fomentar i promocionar els comerciants tèxtils i dissenyadors locals. Són un actiu molt important del nostre teixit comercial i formen part de la Formentera que ens agrada mostrar als nostres visitants”.

A l’edició d’enguany es mostraran joies, sabates, bosses, vestits de núvia i, sobretot, l’estil tan característic de l’illa amb creacions avantguardistes d’alt nivell inspirades en la natura, la mar, els colors i la vida de Formentera.

Aquesta edició comptarà amb les següents firmes connectades a l’illa: Hippie Shop Formentera, Atzavara, Janne bikinis, Marziposa Lingerie & Passepartoi, Equilibre Formentera, Simona Colzi & Le voyeur Vintage, Macramé & Espardenyes Torres, Molly Mallones & Es Pelegri, Ishvara Kavra de Formentera, Elena Hurtado & Lorenzo Pepe “Obi”, Michelle Crocitto, Eva Cardona, Laura López & Ginkgo Creations, Vintage Ibiza i Formentera, Ur Joies i Majoral.

Música en directe i bus de franc des de Sant Francesc
Una de les novetats de la passarel·la d’enguany serà que cada desfilada anirà acompanyada d’una peça musical en directe. Peces que seran interpretades pels músics José Asunción al violí i Anastasia McQueen al saxofon.

A més, per a tothom que vulgui anar a l’esdeveniment, el Consell ha habilitat un servei d’autobús gratuït. La sortida serà a les 21.15 h i 21.30 h des de l’aparcament de sa Senieta, i la tornada a les 23.30 h des del final del passeig de la Marina, al costat del moll de pescadors.
En total, dotze models professionals de l’empresa Deva Models desfilaran en una vetlada presentada per la periodista Elena Gregori i Gonzalo Polo.

La presidenta ha agraït la col·laboració de les empreses i entitats que fan possible aquesta passarel·la, com ara la Pimef i Autoritat Portuària, Confraria de Pescadors, Trasmapi, Ràdio Illa i Carbòniques Tur.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES