TOP

Unanimitat en la moció per a la conservació del Parc Natural presentada per Sílvia Tur

La diputada Sílvia Tur ha celebrat aquest dimecres la unanimitat de tots els grups polítics per avançar en la protecció del parc natural de Ses Salines d’Eivissa i Formentera.
La moció que havia presentat la diputada ha estat aprovada amb els vots favorables de tots els diputats de la cambra. Cal recordar que aquesta iniciativa tenia per objectiu fer més participatius els òrgans de gestió del parc, i aprofundir en la conservació de les espècies i hàbitats més vulnerables.
Tur ha reivindicat que el parc natural segueix sent «un element de cohesió social i de generació de riquesa econòmica i cultural».

Nou Pla rector d’usos i gestió del parc
El Parlament ha acordat la redacció d’un nou Pla rector d’usos i gestió que, segons Tur, ha de servir per a «adequar la normativa de referència del Parc a les amenaces i impactes actuals, però també a les oportunitats de futur. L’activitat salinera tradicional s’ha de protegir com un bé econòmic i cultural que també permet la innovació, però a la vegada, també existeix la necessitat de potenciar les activitats que reivindiquen els valors paisatgístics, patrimonials i arqueològics del Parc», ha incidit Tur.

Compartir

PROGRAMES