TOP
A Formentera, les vacunacions es centralitzen a l’hospital. Foto: ASEF

Vacunacions anticovid també als centres de salut

L’Àrea de Salut ha ampliat la vaccinació als centres de salut per captar persones indecises o que encara no han pogut ser vacunades.
Des de mitjan agost, els metges i infermeres dels centres de salut capten activament aquells pacients que acudeixen a les consultes d’atenció primària per avançar en la vaccinació de la població de les Pitiüses. Això s’afegeix a l’obertura de la vacunació sense cita que s’ha dut a terme en els darrers dies als centres de salut de Santa Eulària i Sant Antoni. Fins ara han set vaccinades prop de 800 persones en els dispositius d’atenció primària.
Segons explica Noelia Azqueta, directora d’Infermeria de l’Àrea de Salut, “l’objectiu és anar reduint l’oferta en el Recinte Firal progressivament i que la vaccinació vagi adquirint major protagonisme als centres de salut, que és on podrem fer una major tasca d’informació i captació de les persones que encara no han set vacunades”.

Formentera i recinte firal
En el cas de l’Hospital de Formentera l’horari al setembre serà de dilluns a dijous de 16 h a 19 h i els divendres de 13.30 h a 15 h, mentre que l’horari del Recinte Firal és de 8 h a 22 h per oferir l’accessibilitat més gran als usuaris.
D’aquesta manera, el Recinte Firal d’Eivissa quedarà, a partir de demà amb dues línies de vaccinació destinades a persones que hagin de completar la pauta amb la segona dosi. A més, els professionals del punt de vaccinació encara administraran primeres dosis a les persones que hi vagin sense cita.

Compartir

PROGRAMES