TOP
Vicent Ferrer avui a Ràdio Illa.

Vicent Ferrer (Espai F): “Formentera no té ajudes per a la creació cultural”

El nou president d’Espai F, Vicent Ferrer, exposa a Ràdio Illa el seu desencant amb les polítiques culturals del Consell de Formentera. Ferrer ha avançat que descarta que l’entitat que presideix, que anteriorment havia programat un centenar d’actes anualment, torni a organitzar espectacles culturals a curt termini, ja que no disposa de cap local per ubicar-hi les propostes. Al seu entendre, “han de canviar moltíssimes coses” perquè Espai F reediti un conveni de col·laboració com el que permeté a Espai F programar actes culturals a la Casa del Poble de la Mola (CDP). El cap d’Espai F a més, s’ha mostrat molest pel fet que, durant aquell període, des de l’oposició s’hagués “fiscalitzat” els ingressos del bar a la CDP.
Així mateix, ha explicat que percep com “un sabotatge i una humiliació” les actuacions del Consell l’estiu de 2021, amb relació al Festival LLUN3S. Ferrer ha assenyalat que mentre el Consell realitzava un acte públic al far de la Mola que comptava amb altaveus, els concerts en el mateix indret del LLUN3S havien de respectar mesures de preservació mediambiental que incloïen la supressió dels altaveus i l’escolta de música en directe mitjançant auriculars.

D’altra banda, Ferrer ha lamentat que Formentera no compti amb ajudes a la creació cultural i ha desestimat que ara per ara Espai F reprengui les iniciatives relacionades amb la docència de les arts escèniques.
En canvi, el president d’Espai F ha avançat que, després de la trilogia formada per Cap de Tortuga, PerdiusNautae, a principis de 2023 aquest col·lectiu començarà a treballar amb una nova obra de teatre, Mina, que estaria basada en un text seu que gira al voltant del “desamor i l’exili”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES