TOP
La seu del Consell, vista des del terrat de l’església. Foto: 7bts

Vox confirma que també es presenta al Consell i ja són sis les candidatures pel 28-M

Vox ha confirmat a Ràdio Illa que ha presentat llista electoral per als comicis al Consell de Formentera del pròxim 28 de maig. El cap de llista és José Antonio Rebollo Millán (Calatayud, Saragossa, 1984), paleta d’ofici, solter i sense fills. La formació encara no ha informat si és resident o no a la nostra illa.
Amb aquesta són sis les candidatures que opten a la presidència del Consell de Formentera quan ja s’ha tancat el període d’inscripcions electoral, que expirava la mitjanit de dilluns a dimarts. Tres d’elles ja han presentat tots els noms de la llista: GxF amb Alejandra Ferrer al capdavant, Sa Unió amb Llorenç Córdoba, i Psoe amb Ana Juan.
En canvi, Podem només ha especificat els tres primers noms de la seva llista, encapçalada per Ignacio ‘Tato’ Monge. Pel que fa al Partido Libertario, només es coneix el cap de llista, Pedro Galli.

El cobdiciat escó de Formentera
Pel que fa a les candidatures a l’escó de Formentera al Parlament, que es preveu que pugui ser decisiu per configurar les futures aliances per governar, Vox també ha anunciat una novetat i el seu candidat no serà Guillermo Florit, com avançà el passat mes de març la líder autonòmica,  Patricia de las Heras. Finalment l’aspirant a l’escó de Formentera per part de Vox serà Vicente Juan Boned Prats (Eivissa, 1985), casat i amb dos fills i treballador per compte propi.
A més, s’ha registrat la coalició progressista entre GxF i PSOE, amb Sílvia Tur al capdavant, i la de Sa Unió, liderada per Llorenç Córdoba. Per acabar, tant Podem com el partit Llibertari han decidit no optar a la cambra autonòmica des de Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES