Vox contempla tres noms per encapçalar la llista al Consell de Formentera

Ahir en una cafeteria de Sant Francesc va tenir lloc la primera reunió de Vox a Formentera, en què hi assistiren, segons l’organització, vuit militants entre els quals el president del partit a les Pitiüses, Jaime Díaz de Entresotos, i el coordinador i candidat al senat, José Luis Sánchez Saliquet.
Díaz de Entresotos ha assegurat que Vox té la llista per les eleccions al Consell de Formentera «més o menys definida» i que «en 10 dies es concretarà» qui concorrerà de presidenciable, una candidatura per la qual el partit compta amb «tres opcions». Cal mencionar que el termini màxim per registrar les candidatures és el 22 d’abril.
El president de Vox ha destacat que «s’intentarà que la publicació de la llista coincideixi amb el moment en què es disposi del programa imprès» amb les propostes per Formentera.

Problema d’accés a l’habitatge
Díaz de Entresotos ha reconegut que «l’hora de la reunió era complicada i que la major part de la gent no ha pogut venir perquè està fent feina» i ha destacat que en la trobada s’han abordat «assumptes del programa electoral». En aquest sentit el líder de Vox ha enumerat algunes propostes per la nostra illa: «Estam buscant una simplificació important dels tràmits administratius» i tractar «el tema de l’habitatge». Sobre aquest assumpte, Díaz de Entresotos ha subratllat que «els treballadors han de poder venir a fer temporada o residir i no gastar-se el 80% del sou en habitatge».
Per últim, el responsable de Vox ha declarat que la seva formació no presentarà candidatura per l’escó de Formentera al Parlament balear.

About Author

Comments are closed.

background