TOP
La xerrada serà retransmesa en línia a la resta de Balears.

Xerrada-debat: “Com poden les polítiques públiques contribuir a despatologitzar les identitats trans*?”

La sala d’Actes del Consell acollirà aquest dijous, a partir de les 19 h, la xerrada-debat ‘Com poden les polítiques públiques contribuir a despatologitzar les identitats trans*?’, a càrrec de Lena Castells, cap del Servei de Coordinació i Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere de la Direcció General de Drets i Diversitat del Govern balear.

Retransmissió en línia
Les persones interessades a assistir-hi podran anar-hi fins a completar aforament. A més, la xerrada es retransmetrà en línia perquè s’hi puguin connectar representants polítics i les associacions del col·lectiu LGTBIQ+ des d’altres illes.
La consellera d’Igualtat i LGTBI, Vanessa Parellada, ha destacat que és la primera volta que s’organitza des de Formentera un debat entre els representants d’aquest col·lectiu de totes les illes i els responsables polítics. “Les administracions sempre anem una passa per darrere de les associacions i la societat, i cal generar espais com aquest per conèixer de primera mà què esperen de nosaltres, què necessiten; que ens empenyin, i marcar les línies de feina entre tots, que ens apropin a una igualtat de drets de totes les persones, sense distinció d’identitat de gènere”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES