TOP
Exterior de la Sala de Plens. Foto: GM

Xerrades per a famílies i docents: ‘Eduquem en positiu: límits i conseqüències’

El cicle ‘Xerrades per a famílies i docents’ que organitza l’àrea de Benestar Social del Consell de Formentera celebra aquest dijous 3 de novembre la segona xerrada sota el títol ‘Eduquem en positiu: límits i conseqüències’, a càrrec de la psicòloga Cristina Torres. La xerrada es durà a terme a la sala de plens del Consell de Formentera (al costat del Centre de Dia), a les 17 hores. A més, s’oferirà un servei d’acollida per a infants. Els interessats han de fer reserva prèvia al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat o al telèfon 971 321 271.

Formar famílies i docents en l’enfortiment de les seves habilitats
El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, declarà el passat setembre, quan es presentà el cicle, que l’objectiu d’aquestes xerrades “és formar famílies i docents en l’enfortiment de les seves habilitats, a fi de prevenir el desenvolupament de conductes problemàtiques, com poden ser l’assetjament escolar i el consum de drogues, entre d’altres”. Aquestes xerrades “són espais d’informació i formació, on l’intercanvi d’experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i contribuir a un desenvolupament integral dels infants”, assenyalà el conseller.

Programa
El passat 6 d’octubre se celebrà la xerrada ‘Pantalles: eines per protegir-nos dels riscos d’internet’, a càrrec de Lluís Mulero. Pel que fa a les conferències restants, aquest és el programa.

3 de novembre: ‘Eduquem en positiu: límits i conseqüències’, per Cristina Torres.
24 de novembre: ‘Educació emocional: de la teoria a la pràctica’, per Rafael Bisquerra.
15 de desembre: ‘Educar en la diversitat’, per Neus Martorell i Carmen Muñoz.
26 de gener: ‘La importància d’educar: com motivar’, per Antoni Ballester.
2 de febrer: ‘Gestió de conflictes entre iguals’, per Judit Besora.
9 de març: ‘El rol del pare en la criança’, per Rubén Rodríguez.
30 de març: ‘Com parlar de drogues amb el jovent’, per Eva Font.
20 d’abril: ‘Educar sense pantalles’ per Marta Padra.
4 de maig: ‘Els millors pares del món NO són perfectes’, per Carles Ventura.

Compartir

PROGRAMES