Assalten la Cafeteria Patiño i el basar xinès de Sant Ferran en poques hores

La Guàrdia Civil ha informat a Ràdio Illa que ahir, poc després de les 20h, un home armat amb una destral va assaltar el basar xinès de Sant Ferran. L’agressor va intimidar al responsable de l’establiment, obligant-lo a entregar el contingut de la caixa registradora, un botí que el lladre es va emportar i que segons la víctima rondava els «300 o 400 euros».

Una persona entre 20 i 30 anys
Aquest matí, Chu Hong, encarregat de l’establiment Bazar Asia en el moment de l’assalt i que no va patir cap lesió, ha declarat a Ràdio Illa que l’assaltant era una persona d’entre 20 i 30 anys, que no tenia vista per l’illa. La Guàrdia Civil s’encarrega de la investigació dels fets i busca a l’assaltant.

La Cafeteria Patiño també va ser assaltada
D’altra banda, aquesta matinada a les 2.20 h un desconegut ha accedit a la terrassa de la Cafeteria Patiño a través de les lones que tanquen la terrassa i després a l’interior de la Cafeteria trencant el vidre d’una de les portes. El desconegut s’ha emportat la caixa registradora de l’establiment, on només hi havia el canvi en monedes. Toni Costa, propietari de l’establiment, ha informat a Ràdio Illa que les càmeres de seguretat van enregistrar l’assaltant, però que anava amb la cara tapada i no se’l reconeix. La Guàrdia Civil investiga el cas.

About Author

Comments are closed.

background