Avui comencen els caps de setmana gastronòmics

Els caps de setmana gastronòmics són una iniciativa del Consell Insular en què destacats establiments de la nostra illa ofereixen menús inspirats en la cuina formenterera a un preu tancat de 20 euros (beguda no inclosa). Els plats són propostes dissenyades especialment per a aquesta ocasió, revisions de les receptes tradicionals que sovint aporten una òptica creativa a un preu accessible.
Enguany, els restaurants que hi participen són: Can Forn, Casablanca, Flor de Sal, PinatarChezz GerdiCarmenBlanco Hotel i Caminito.
Podeu descarregar-vos tots els menús al web formentera.es. Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya Descobreix Formentear a l’octubre i tendrà lloc aquest cap de setmana i el proper, és a dir de divendres 5 a diumenge 7 d’octubre i de divendres 12 a diumenge 14 d’octubre. Es recomana confirmar la disponibilitat contactant amb els mateixos restaurants.

About Author

Comments are closed.

background