Cavalls i cans podran passejar per la platja només a primera i a última hora del dia

 

Amb els vots a favor de l’equip de Govern i l’abstenció de la resta de consellers, ahir el Ple del mes de juny aprovà la modificació de l’ordenança d’ús i aprofitament de les platges.

Daisee Aguilera, indica que durant tot l’any només es podran portar cans i cavalls a la platja en horari de mínima afluència de banyistes, és a dir, fins a les 9 del matí i a partir de les 8 del vespre. A més, la titular de Medi Ambient també assenyala que l’ordenança ve a posar ordre en l’ús dels canals que les embarcacions utilitzen per arribar a la riba de la platja.

La consellera de Medi Ambient ha explicat que amb aquesta modificació també es podran retirar durant tot l’any les embarcacions abandonades en el litoral

 

La modificació també regula la pràctica del Kite-surf, que durant l’època d’afluència de banyistes a les platges patirà algunes restriccions.

D’altra banda, en el ple d’ahir dues proposicions del Grup Socialista reberen el suport unànime del plenari. Una relativa a la instal•lació d’una tanca de protecció al perímetre del Parc Infantil de ses Bardetes i l’altra sobre la millora de l’enllumenat públic a la zona de l’Hospital i el Centre de Dia.

Per últim, també s’han aprovat amb els vots a favor de l’equip de Govern i del PSOE dues mocions d’urgència, una presentada pels socialistes per demanar la creació d’una oficina d’Atenció al Consumidor a la nostra illa. L’altra ha estat impulsada per Gent per Formentera i ve a donar suport a la proposició per demanar una Medietarrania lliure de prospeccions que el Govern de Rajoy ha vetat al Congrés.

En canvi, Compromís només ha obtengut el suport del PP en la moció que demanava que es respectàs el descans dels veïns de Sant Ferran, que conviuen en una zona de vianants amb locals d’oci.

El PP per la seva banda, només trobà el recolzament del PSOE en la moció que instava a demanar més vigilància policial a les platges per evitar la venda ambulant.

About Author

Comments are closed.

background