TOP
Imatge que il·lustra les Xerrades per a famílies i docents 2019/20.

Comença el cicle ‘Xerrades per a famílies i docents’ amb una conferència de Belén Alvite

El 10 d’octubre comencen les ‘Xerrades per a famílies i docents’, un cicle de nou conferències que es desenvoluparà fins al 7 de maig a la sala polivalent del Centre de Dia. La primera de les xerrades l’oferirà la directora del Centre d’Estudi i Prevenció de Conductes Addictives (Cepca) d’Eivissa, Belén Alvite, amb la conferència ‘Bencriats: Claus per educar els nostres fills i filles’.
L’objectiu d’aquestes xerrades és el de formar a famílies i docents en l’enfortiment de les seves habilitats, a fi de prevenir el desenvolupament de conductes problemàtiques (assetjament escolar, consum de drogues i d’altres) entre infants i joves. Destacam alguns dels temes que s’abordaran en aquest cicle (vegeu al final d’aquest article el programa sencer), com la relació entre joves i xarxes socials, la sexualitat, els jocs en línia com el Fortnite o l’alimentació saludable.
Totes les sessions es portaran a terme a la sala polivalent del Centre de dia a les 17 hores i la primera sessió serà el 10 d’octubre de 17 a 19 hores. Es comptarà amb un servei d’acollida per a infants mentre es fan les xerrades en qüestió.

Espai “d’intercanvi d’experiències”
El cicle està organitzat per la conselleria de Benestar Social del Consell de Formentera amb la col·laboració l’àrea d’Educació del mateix Consell, el CEP (Centres de Professors de Formentera), i la FAPA de Formentera.
El conseller de Benestar Social, Rafa Ramírez, ha assegurat que aquestes xerrades “són espais d’informació i formació, on l’intercanvi d’experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels infants”.

Programa de xerrades
Bencriats: Claus per educar els nostres fills i filles, amb Belén Alvite. 10 d’octubre
Nens bons i dolents; El perill de les etiquetes, amb Alberto Soler, 14 de novembre.
Fornite...oci o addicció?, amb Andreu Alba, 28 de novembre.
Tic Toc, Instagram, Snapchat…? Coneixeu per on es mouen els vostres fills i filles?, amb Belén Alvite, 12 de desemebre.
Com parlar de sexualitat amb els nostres fills?, amb Teresa Ramos, 30 de gener.
A la vora d’un atac de nervis! amb Iván Castro, 6 de febrer.
Què vol dir menjar bé?, amb Marina Ribas, 12 de març.
Recompenses i càstigs en polèmica, amb Estela Berenguer, 30 d’abril.
Com parlar amb els i les nostres fills i filles adolescents, amb Carles Ventura, 7 de maig.

Compartir

PROGRAMES