Debut agredolç del Cosmitos a Eivissa

El Cosmitos ha experimentat una estrena complicada a la lliga pitiüsa femenina de futbol sala. Ahir les formentereres van perdre per 7 a 0 a casa del Gasifred Atlètic, l’equip que en les darreres temporades ha set el millor de Formentera i Eivissa.
El Cosmitos, que no va poder escalfar com cal perquè inexplicablement el Poliesportiu des Viver no va obrir puntualment, va començar el partit mancat d’intensitat, una circumstància que les eivissenques aprofitaren per marcar en la primera aproximació a la porteria visitant. Per més inri, l’àrbitre no veié que la pilota entràs entre els tres pals en l’únic gol de les formentereres, que no pujà al marcador. En definitiva però, la golejada encaixada respon al fet que les al·lotes dirigides per Mariano Dellamea encara estan mancades de rodatge i caldrà que millorin a l’hora d’ajuntar les línies tant en capítol defensiu com ofensiu.
La pròxima setmana el Cosmitos tendrà una immillorable oportunitat per redimir-se, en el partit que dissabte disputa al Poliesportiu Antoni Blanc contra lsla Mágica i que servirà per celebrar la presentació del nou equip davant de l’afició formenterera.

About Author

Comments are closed.

background