Detinguts a Formentra i traslladats a Eivissa 14 magribins d’una nova pastera

La Guàrdia Civil ha localitzat i detingut aquest divendres 14 magribins, un d’ells menor d’edat, probablement d’origen algerià. Els migrants haurien arribat la nit passada en una pastera que encara no ha estat trobada.

Dels 14 arrestats, 3 han estat interceptats a la terminal de ferri d’Eivissa quan hi arribaven en una barca procedent de Formentera.

Aquesta és la segona pastera que arriba aquesta setmana a les platges formentereres després que dilluns passat en fos localitzada una a la zona des Ca Marí, entre el quiosc 62 i el restaurant Sa Platgeta.

En aquella ocasió varen ser nou els migrants detinguts. Set d’ells van ser confinats al Centre d’Internament d’Estrangers de Barcelona, mentre que els dos restants, menors d’edat, foren traslladats al Centre de Menors Pare Morey d’Eivissa.

Aquest divendres també ha estat localitzada una altra pastera al litoral de Cala Olivera, en el terme municipal de Santa Eulària del Riu. En aquesta embarcació hi anaven 11 homes d’origen algerià, tots ells majors d’edat.

About Author

Comments are closed.

background