Dur correctiu (Felanitx 4 Formentera 0)

Malson a Es Torrentó. Així es podria titular la pel·lícula d’aquest cap de setmana a Formentera. L’equip roig-i-negre ha finalitzat la primera volta de la lliga amb una desfeta sense pal·liatius envers un dels rivals directes en la lluita per playoff d’ascens a Segona B.

La pressió alta i les contres ràpides així que recuperava la pilota, ha estat la carta de presentació del Felanitx a qui l’estratègia, ben sustentada en una bona col·locació tàctica dels seus homes i amb la contundència física habitual en ells, els ha funcionat a la perfecció. El Formentera, en canvi, no ha trobat cap esquerda on fer aigua als mallorquins, i, de fet, només ha xutat un cop entre els tres pals en tot el partit, ben entrada la segona part i a pilota aturada.

El desenllaç cruel de la primera part, amb tres minuts finals fatídics on el Felanitx s’ha trobat amb dos gols inesperats ha posat les coses molt feixugues pels homes de Gómez Roa, ja prou minvats amb les baixes cròniques, aquesta temporada, en la plantilla del primer equip. Avui amb només dos homes de camp a la banqueta. Els dos juvenils.

La segona part ha seguit el mateix guió que la primera i el Felanitx ha marcat dos gols més en vint minuts, amb col·laboració involuntària del porter Hugo que avui debutava amb el Formentera substituint al titular habitual Rives, avui suplent.

L’entrenador Iván Gómez Roa ha lamentat que amb aquesta situació, que s’arrossega ja fa força jornades, l’equip no ha pogut sortir a competir d’igual a igual des del principi del partit.

La setmana vinent derbi dels Freus amb la visita al Municipal del CD Eivissa, amb comptes pendents del primer partit de la temporada. Una de les cites decisives de la temporada que arriba amb els roig-i-negre amb el peu canviat. A més a més, Terol serà baixa per sanció i Garmendia ha set substituït avui amb molèsties.

Per parlar-ne en profunditat de tot, demà a partir de les 9:10 l’entrenador Iván Gómez Roa en directe al De far a far de Ràdio Illa.