El Consell finalitza els treballs de manteniment i reparació en els centres escolars

Les conselleries insulars d’Educació i de Serveis Insulars han finalitzat les obres de manteniment que s’han realitzat al llarg de l’estiu als centres escolars de l’illa de cara a l’inici del curs, aquest dimecres. Aquestes obres es realitzen després de recollir les peticions de les direccions dels centres, les associacions de mares i pares i els consells escolars.

CEIP Mestre Lluís Andreu
Així, en col·legi Mestre Lluís Andreu de Sant Francesc s’han pintat els recintes exteriors al costat del carrer Porto-salè i les portes metàl·liques d’entrada al recinte. En treballs de jardineria, s’ha tallat l’herba i s’han podat arbres i plantes. A l’edifici Tramuntana, on s’ubiquen les aules d’educació infantil, s’han pintat els baixos de totes les aules i passadissos, s’han tapat forats en els vestidors de la pista de tennis i s’han arreglat les rajoles de la font instal·lada al pati d’infantil. En aquest pati també s’han tapat les arquetes obertes i s’han arreglat les portes que donen al jardí. També s’han canviat els fanals exteriors, s’ha revisat la barrera de fusta de l’hort, s’ha canviat el vidre de la caseta de fusta de l’hort i s’ha fet la feina de rastellar la sorra de l’arenal d’infantil.
A l’edifici Migjorn, que acull les aules de Primària, els treballs han consistit a acabar de pintar les portes del primer pis, la porta metàl·lica d’entrada a l’edifici, la reixa i la porta de neteja. També s’ha canviat un vidre trencat d’una finestra d’una aula, s’han pintat els baixos de totes les aules i passadissos, s’han pintat les parets exteriors dels banys exteriors i s’ha netejat l’estructura metàl·lica del porxo. A més, s’ha acabat de muntar el rocòdrom i s’han posat rajoles en superfície davant de la porta principal. Finalment, s’ha tret la pica antiga que ja no funcionava.

CEIP Sant Ferran
En el centre escolar de la localitat de ses Roques, els treballadors de la brigada han fet diferents actuacions com substituir l’aire condicionat a dos aules, s’han revisat i netejat tots els filtres dels mòduls prefabricats, s’ha pintat l’interior de les aules, les parets de tots els passadissos i s’ha repassat la pintura exterior. També s’ha instal·lat un intèrfon nou a l’oficina i s’ha canviat d’ubicació l’intèrfon de la sala de professors per situar-lo prop de la finestra. A més, s’han col·locat cinc ventiladors nous de paret, s’ha revisat i reparat la tanca del recinte escolar i s’han reparat les portes de fusta de la sala de professors i del gimnàs.

CEIP El Pilar de la Mola
A l’escola de la Mola, la brigada del Consell de Formentera ha realitzat treballs de pintura dins de les aules i de repàs a l’exterior, s’ha revisat el tancament del centre canviant les tanques trencades, s’ha arreglat el quadre elèctric de l’aula modular i els urinaris dels banys dels nens, així com la cambra on es guarda el material d’educació física, a més s’ha tallat l’herba. El Consell també ha adquirit una taula de tennis de taula per aquest col·legi.

Despesa en millores als centres educatius
La gran majoria de treballs han estat assumits per la brigada, però el Consell també ha finançat l’adquisició de la taula de ping pong del CEIP El Pilar de la Mola, que ha tingut un cost de 845 euros; el subministrament i col·locació d’aires condicionats a les aules modulars del col·legi de Sant Ferran, amb un cost de 2.832,10 euros; i la pintura de 55 portes de l’edifici Migjorn del Col·legi Mestre Lluís Andreu, que han costat 7.927,92 euros.

About Author

Comments are closed.

background