El Formentera tornarà a jugar entre els grans

Els roig-i-negres guanyaren ahir a la pròrroga per 4 a 3 en un partit d’infart contra el Logroñés, en què els de la Rioja tenien un avantatge en el marcador de 0 a 2 quan faltaven 10 minuts per complir els 90 reglamentaris. Bruno Vinicius escurçà distàncies en el 81, però l’empat no arribà fins al minut 89 quan un xut de Fobi fou desviat per un contrari i finalment entrà entre els tres pals.
Al cap de 5 minuts de començar la pròrroga, Dailos avançà als formenterers amb un xut creuat. Cal mencionar a més que els roig-i-negres jugaven amb 10 homes perquè la lesió de Vinicius arribà amb els tres canvis exhaurits.
Per més desgràcia, l’àrbitre assenyalà un polèmic penal que permeté al Logroñés posar l’empat a 3 al marcador. Però el Formentera sembla tocat per la fortuna en la competició del KO i les 750 persones ahir congregades al Municipal presenciaren com Gabri, el golejador contra el Sevilla en la ronda de l’any passat, posava el definitiu 4 a 3 a l’electrònic al minut 107 de partit.
L’entrenador roig-i-negre, Tito García Sanjuan, es feia la idea de la històrica remuntada i assegurà que “aquesta és la competició del Formentera”. El tècnic ha afegit que “el gol de Gabri en condicions normals potser no entra” però que l’equip “ha tirat més de cor i de joc”. Així mateix l’aragonès ha assegurat que “l’equip s’ha trobat amb un 0 a 2 en contra sense que ho hàgim merescut”.

Els roig-i-negres superen així l’eliminatòria de la Copa del Rei, que era a partit únic, i tornen a fer història per segon any consecutiu, accedint als setzens de final de la competició on l’any passat s’enfrontaren al Sevilla.
Així, el pròxim 28 de setembre el Formentera serà al bombo del sorteig i podrà emparellar-se amb un dels grans, com Barcelona, Real Madrid, Atlético, VillarrealAthletic Club, Real Sociedad o repetir amb el Sevilla.