El Govern reprendrà de forma imminent les obres al Mestre Lluís Andreu

Ahir mateix els tècnics ja estigueren supervisant la zona afectada per les obres i es preveu que els operaris reprenguin aquesta setmana les feines que deixaren a mig fer al cap de pocs dies de començar el curs. Les obres sense acabar han suposat importants inconvenients pels alumnes del Mestre Lluís Andreu, com la restricció en el nombre de banys disponibles, la impossibilitat d’usar durant setmanes el pati del cicle d’infantil o que s’hagin hagut de fer les entrades i sortides per la porta posterior del centre.

Aturada de les obres per adaptar-les al Pla de Seguretat
Cal mencionar que segons la previsió inicial de la conselleria d’Educació aquestes feines de remodelació del centre s’havien d’acabar a l’octubre. El Govern balear ha informat que aquesta aturada es deu al fet que calia adequar les feines al que ve determinat en el Pla de Seguretat. Després de la represa de les obres i segons fonts del col·legi de Sant Francesc, la constructora estima a acabar les feines en unes tres setmanes.
Recordam que les obres de millora afecten la part de baix de l’escola, on s’imparteix primer i segon de primària i els cursos d’infantil.

Millores al centre educatiu
La intervenció està pressupostada en poc més de 135.000 euros i comprèn l’eliminació de les antigues fosses sèptiques, la construcció de nous banys per infantil i la reforma integral dels existents, la creació d’un pas per accedir a la classe d’anglès, la reubicació de l’aula per alumnes amb necessitats educatives especials i la creació d’un bany accessible adjacent.

About Author

Comments are closed.

background