El mes de juliol registra 19.530 vehicles de mitjana circulant diàriament per Formentera

19.183 i 19.880 han estat el nombre de vehicles de mitjana diària que han estat autoritzats a circular per Formentera durant la primera i la segona quinzena de juliol respectivament.

De les autoritzacions de la segona quinzena 1.428 han estat demanades per part de turistes que han portat el seu vehicle de fora de l’illa, 8.851 per part de llogaters de vehicles, 8.048 per part de residents de Formentera, i 1.553 eren de propietaris de segones residències, empreses radicades a Formentera i, empreses de transport de mercaderies entre altres.

Així s’ha anunciat des de la conselleria de Mobilitat, que ha informat també que entre l’1 i 12 d’agost s’estan realitzant a les carreteres de l’illa estudis sobre els diferents modes de transport; a peu, en bicicleta, transport públic i vehicles privats, així com dels nivells d’ocupació de les zones d’estacionament.

 

Aquestes feines, dutes a terme per una empresa especialitzada en elaboració d’enquestes i comptatge de vehicles, permetran donar resposta a una de les directrius del Pla de Mobilitat Sostenible, tornant-se a mesurar l’estat de les carreteres 2 anys després que es realitzessin els primers comptatges. Segons ha explicat el conseller de Mobilitat, Rafael González, «Amb els resultats, es veurà el primer efecte de la regulació d’entrada de vehicles que s’ha implementat de manera pionera aquesta temporada».

Una vegada finalitzi el període de regulació de juliol i agost, i es tinguin les dades d’entrada de vehicles a l’illa, juntament amb els resultats d’aquests estudis, es podrà valorar com ha anat aquesta primera experiència, i establir les bases a aplicar cara la temporada vinent

About Author

Comments are closed.

background