El Ple aprova la zona blava a Sant Francesc, Sant Ferran i es Pujols

La sessió del passat divendres, relativa al mes de juny, donà el vistiplau definitiu a l’ordenança fiscal per l’estacionament regulat a aquests nuclis. La mesura comptà amb els vots a favor de tots els grups menys el PP, que es va abstenir.
El Consell ha informat que ja està tot llest per la posada en funcionament de la zona blava, ja que la setmana passada es va finalitzar el procés per incorporar 14 nous controladors, que se sumen als 3 ja existents, i que els parquímetres ja estan a l’illa i en els pròxims dies, l’empresa proveïdora els instal·larà.
A més d’aquesta iniciativa, el Ple ha aprovat per unanimitat els dies festius locals per a l’any 2019, que seran Sant Jaume (25 de juliol) i Santa Maria (5 d’agost); la declaració d’interès general de la línia elèctrica de Can Joan Simon; la proposta inicial de dissolució i extinció del Patronat municipal de Turisme de Formentera i la proposta del III Pla insular sobre drogues i altres addiccions.
D’altra banda, només amb els vots de l’equip de govern de GxF s’ha aprovat inicialment el Reglament de la Comissió d’Ordenació i Promoció Turística de Formentera.
Pel que fa a l’oposició, les propostes del Partit Popular per recuperar el circuit hídric de Can Marroig i instal·lar un bany i un aparell d’aire condicionat a l’Escola d’Adults han prosperat per unanimitat.
En canvi, el Partit Socialista i Compromís no han aconseguit aprovar cap de les proposicions que han portat al plenari.
Per últim el Ple ha aprovat per via d’urgència i amb el suport de tots els grups demanar al govern de l’Estat que agilitzi l’entrada en vigor del descompte aeri i marítim del 75% perquè sigui una realitat en el 2018 i que no es retardi fins al 2019.

About Author

Comments are closed.

background