El PP denuncia la deixadesa de l’equip de Govern a Sant Ferran

El Partit Popular ha assenyalat en un comunicat els retards i les molèsties ocasionades per les obres als carrers Guillem de Montgrí i València de Sant Ferran, que s’havien de dur a terme a l’hivern. La formació opositora lamenta que “a més de seguir amb les feines de rematada, picant i aixecant voreres, hi ha moltes coses que no s’han acabat bé, o que ja s’han romput perquè no s’han fet com tocava. Hi ha rajoles que ja s’han mogut, cables amollats, etc.”.
El PP retreu a GxF a Sant Ferran que els senyals de trànsit i d’estacionament “no existeixen, la gent aparca on vol i el que havia de ser un model de poble ben gestionat, s’ha convertit en un veritable caos” i citen com a exemple que “hi ha bicicletes aparcades al mig de la zona de vianants, cotxes aparcats a les voreres i en rampes de minusvàlids, arbres a terra per falta de manteniment i cap control per part de ningú”.
Sobre això, segons els populars, cal afegir les queixes dels veïns per la brutor que hi ha als carrers. “La sensació d’abandonament que senten els veïns segueix sent la mateixa que abans que es dugués a terme l’embelliment”.
Per als populars, les petites actuacions al poble “són pur maquillatge i si no s’arreglen seriosament els problemes de Sant Ferran i es fa un pla estratègic per l’auge del poble com va proposar el PP en la passada campanya electoral, de poc serveix fer-li un tebi rentat de cara”.
A més, segons el PP, l’avinguda principal, carrer Joan Castelló Guasch, segueix igual, sense que les promeses de l’any 2013 sobre el seu arranjament s’hagin complert.

About Author

Comments are closed.

background