El PP denuncia l’estancament de l’àrea d’Urbanisme del Consell 

El Partit Popular de Formentera ha emès una nota de premsa en què «insisteix» en el fet que «l’àrea d’Urbanisme del Consell es desbloquegi, d’una vegada per totes, i que es resolguin els expedients que fa anys que s’acumulen en aquest departament».
La secretària general dels populars formenterers, Anna Negre, incideix en què «la deixadesa d’aquest departament és una falta inequívoca de la nefasta planificació de l’equip de govern, que no és capaç de gestionar-lo amb la celeritat necessària». Negre afegeix que «la llei obliga a resoldre en un màxim de tres mesos les llicències d’obra major» i ha recordat que «els populars ja van demanar en un ple que es dotés de més personal a aquesta àrea, cosa que tot i les promeses no s’ha produït».
A més, el comunicat recalca que «la paràlisi d’aquesta àrea l’únic que genera és que els ciutadans es vegin perjudicats a l’hora obtenir llicències d’obra major, provocant que no es duguin a terme noves inversions, o es modernitzin els establiments».

Augment de l’economia submergida
El PP recorda que, respecte a les llicències d’obra major, «s’acumulen la tramitació de cèdules d’habitabilitat d’habitatges necessaris per a la venda d’aquestes o per a la seva comercialització turística, o perquè els habitatges tenguin subministrament d’aigua i elèctric».
El partit de l’oposició ha indicat que tot plegat «fa molt necessari que aquest departament disposi de més personal i es posi al dia en les seves tramitacions per no perjudicar més als ciutadans, al seu projecte vital a l’illa i a la mateixa economia que depèn d’aquestes obres». El comunicat conclou afirmant que «la paràlisi [d’Urbanisme] l’únic que fa és augmentar l’economia submergida, ja que molta gent prefereix actuar al marge de la llei per no esperar un temps indefinit i limita l’entrada d’ingressos en el Consell».

About Author

Comments are closed.

background