El PP exigeix la compareixença del president i gerent del Consell per l’acomiadament del representant sindical

El PP de Formentera ha publicat un comunicat de premsa en el que “considera que Jaume Ferrer i el seu gerent, Isidor Torres, han d’explicar en el Ple els motius de la persecució al delegat sindical a la institució insular”. Un treballador “que va ser cessat a principis del mes d’octubre com a auxiliar administratiu interí a la Policia Local” per realitzar, segons els populars, “una acció sindical que va entrar en confrontació amb la política de personal del Consell”.
Per al PP, “la gestió de personal del Consell s’ha basat en les directrius que dóna el president i que executa el gerent de la institució i que han aconseguit, entre d’altres “èxits”, reduir a la meitat la plantilla de la Policia Local, no cobrir les plantilles del departament d’urbanisme, d’auxiliars administratius, entre d’altres, o estar investigats judicialment per contractació indeguda en el cos de bombers i, també, obligar el Consell a pagar una indemnització de 50.000 euros a un demandant, o tenir un nivell d’interinitat a la plantilla del 80%”.

Persecució del delegat sindical
Els populars assenyalen que “en comptes de donar solució a tots aquests problemes”, el PP indica que “GxF s’ha dedicat a perseguir el representant sindical que posava en dubte la nefasta política de personal del Consell”.
La consellera popular, Anna Negre ha assegurat que “queda clar que l’acomiadament és una vendetta política per l’autoritarisme que han implementat Jaume Ferrer i Isidor Torrres, ja que la justificació de l’acomiadament per no passar el període de prova és un insult a la intel·ligència de qualsevol persona que hagi treballat en la institució insular”. La consellera de l’oposició afegeix que “si la demanda prospera, aquests dos responsables polítics no haurien de romandre ni un minut més en els seus càrrecs de responsabilitat”.

About Author

Comments are closed.

background