Els formenterers arrasen a Menorca!

Excel·lents notícies que ens arriben des de Fornells, on aquests dies darrers tres dies s’hi ha celebrat el 28 trofeu Memorial Gumersindo Riera de surf de vela.

Ple en categoria sub 17 en què en Xicu Ferrer (CN Arenal) i na Naiara Fernández (CN Arenal) han quedat campions. En aquesta mateixa categoria, Sergi Lafuente (CS Formentera), amb el hàndicap de no haver pogut disputar les dues últimes regates de la primera jornada per un fort cop al cap, ha fet novè, mentre que en Biel Fornés (CS Formentera) ha fet desè. En dones, Zoe Fernández (CN Arenal) ha quedat finalment quarta malgrat no haver competit el primer dia per problemes físics.

En categoria sub 15, na Gisela Colomar (CS Formentera) ha quedat campiona en dones, mentre que en Mateo Gozzi (CS Formentera) ha pujat al segon escalafó del podi. Encara en aquest grup d’edat, en Mateo Jimenez (CS Formentera) s’ha quedat a una passa de fer podi, quart, mentre que Eneko Rodríguez (CS Formentera) ha fet quinzè, també després de no haver puntuat en diverses regates per estar malalt durant dos dies.

En sub 13, gran paper formenterer amb Matías Conill (CS Formentera) primer i Hugo Colomar (CS Formentera) segon. El jovenet Isaac Escandell ha quedat setè malgrat tenir només 9 anys i no havent competit el primer dia.

Aquest trofeu, plantejat des del Club de Surf de Formentera com un premi de final de curs pels seus esportistes, també servia com a prova classificatòria pel mundial de Cadis de finals d’Octubre. Aquí, de nou, tenim molt bones notícies, amb la classificació de fins a sis formenterers per aquesta cita: Xicu Ferrer, Naiara Fernández, Zoe Fernández, Sergi Lafuente, Mateo Gozzi i Gisela Colomar. Enhorabona!

About Author

Comments are closed.

background