En llibertat 21 dels 54 immigrants que han arribat aquesta setmana a les Pitiüses

Dels 54 arrestats de nacionalitat algeriana que aquesta setmana han desembarcat irregularment a Formentera i Eivissa, 21 han set posats en llibertat. El motiu, que ja ha expirat el termini legal de detenció sense que s’obtingués plaça en algun Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Península. Pel que fa a la resta, 30 migrants viatjaren ahir cap a la Península per ser ingressats en centres d’internament per estrangers. D’altra banda, tres dels detinguts són menors, de manera que han set acollits en el Centre Pare Morey, que depèn del Consell d’Eivissa.

Onze barques en tot l’estiu
Recordam que a Formentera es van trobar dos barques a la banda sud de l’illa, la primera el dilluns, as Ram, amb 12 ocupants detinguts, i la segona el dimarts, amb 14 persones arrestades.
A més, dimarts arribaren a la nostra illa una barca més a ses Platgetes des Caló, amb 14 detinguts, i una altra as Carnatge, amb 10 homes arrestats. A Eivissa aquesta setmana han arribat dos embarcacions més. En el que portam d’estiu han arribat a Formentera 11 embarcacions de migrants provinents d’Algèria.

About Author

Comments are closed.

background