Espanya es classifica vuitena en el mundial de Drons amb una bona actuació d’en Vicent Mayans

La selecció espanyola de Drons, capitanejada pel formenterer Vicent Mayans s’ha classificat vuitena en el Campionat del món de velocitat de Drons (WDRC2019) de la Federació Aeronàutica Internacional que s’ha disputat aquesta setmana a la localitat xinesa deNingbo.

Instantània de la competició.

El combinat estatal ha quedat per davant de seleccions amb més experiència com Polònia, Japó, Suïssa o Hong Kong, mentre que al capdavant de la classificació s’han distingit les seleccions de Corea, Austràlia i la Xina, primera, segona i tercera respectivament.
En Vicent s’ha mostrat molt satisfet amb la posició obtinguda, ja que «és un salt de qualitat. Hem escalat de la dotzena posició de l’any passat a la vuitena i és una molt bona cosa per tots».

Vicent amb el campió mundial, el Coreà ChangHyeon Kang.

Rondes prèvies
A les proves de qualificació prèvies, havien passat tall quatre dels cinc representants espanyols. A setzens de final, en Vicent es va imposar a la campiona del món de l’especialitat, passant a vuitens. Allí li ha tocat competir amb el participant coreà, el més ràpid de tots els classificats. Durant la carrera s’ha produït un incident en tocar el dron d’en Vicent una de les portes del recorregut. En la segona jornada de vuitens s’acabaria de definir la classificació final de la selecció en vuitena posició.

About Author

Comments are closed.

background