Un onze inicial de l’Esporles durant la passada campanya.

Esporles 1 Formentera 2: tres punts més en l’últim sospir

Victòria molt treballada aquest migdia al Camp Municipal Son Quint d’Esporles on el Formentera s’ha imposat 1 a 2 amb gols primer d’en Víctor Ruiz de penal i d’en Ferreres.
En un terreny de dimensions reduïdes, fet que atorga encara més valor als tres punts, el partit ha tengut un començament elèctric amb arribades a les dos àrees sense massa perill, per passar a una fase de joc on si bé és cert que el Formentera portava les regnes del partit, el joc es disputava intensament al mig del camp. Els roig-i-negres han gaudit de diverses ocasions però la pólvora pareixia mullada. I així s’ha arribat al descans. El Formentera, que era coneixedor de les victòries ahir de la Penya i l’Alcúdia (actual líder i tercer classificat) ha sortit de nou al terreny disposat a endur-se els tres punts i així, en cinc minuts boigs el marcador s’ha mogut. Dos penals per mans, un a cada àrea, han posat primer el 0-1 i després la igualada al marcador. El Formentera no es resignava i seguia espitjant però sense fortuna, i quan semblava que el marcador no es mouria més i després de dos intervencions de molt mèrit d’en Pepelu, ja en el temps de descompte i després d’una bona jugada en Ferreres ha posat l’1 a 2 definitiu a l’electrònic. Ja sense temps pràcticament per res més, l’àrbitre ha donat per conclòs el partit i el Formentera ha pogut celebrar una nova victòria, la vuitena consecutiva (que es diu aviat), en aquest cas en un dels camps rocallosos de la categoria. L’equip, segon a la taula, torna a Formentera amb la mirada posada en el transcendental partit de la setmana que ve, contra el quart, el Poblense. Cal lamentar un incident al final del partit amb una picabaralla iniciada per jugadors locals i en la que fins i tot hi ha intervingut algú del públic. El conflicte s’ha perllongat fins als vestidors i finalment ha hagut d’intervenir-hi la Guàrdia Civil, per dispersar la gent i refredar els ànims.