Formentera reivindica la lluita contra la violència masclista amb dues setmanes d’activitats

Les activitats del dia contra la violència masclista, que té lloc el 25 de novembre, s’inicien aquest dissabte amb l’escenificació de l’obra CROTCH, de la companyia Baal. A partir de les 20.30 h a la Sala de Cultura Cinema i s’estendran fins al diumenge 25 de novembre.
Els dies 14, 16, 21, 23, 26, 28 i 30 de novembre, de 10 a 12.30 h, el Casal d’Entitats acollirà el taller d’il·lustració i art teràpia de les dones Visions a càrrec de na Malaika Comet.
El divendres 16, a partir de les 19.30 h, a la Sala d’actes de Cultura es farà la xerrada «Règim econòmic matrimonial, drets i herència entre cònjuges». A càrrec de Javier González Granado, notari de Formentera.
El dilluns 19, a les 19 h, a l’Ajuntament Vell res farà la inauguració de l’exposició ‘Visions’, obres artístiques del taller d’il·lustració feminista realitzat a Eivissa. A càrrec de na Malaika Comet.
El dimecres 21, a les 18.30, al Casal de Joves es projectarà la pel·lícula ‘Girlhood‘ (Banda de noies) de Céline Sciamma. Amb posterior col·loqui sobre l’adolescència femenina als barris marginals.
El divendres 23, a les 19.30, a la façana de l’església de Sant Francesc es projectarà l’exposició Indignades de María AchaKutscher, amb imatges de la participació de dones en protestes públiques a l’Amèrica Llatina, i a partir de les 21.30 la Sala de Cultura Cinema acollirà la projecció de la pel·lícula Custodia compartida.

Diumenge 25 de novembre, dia contra la violència masclista
Finalment, el diumenge 25 Novembre, jornada en què es commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra la Dona, es farà tot un matí d’activitats: A les 11 h es muntarà una taula informativa a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. A les 12 h hi haurà Concert de música interpretat per l’alumnat del Conservatori d’Eivissa i Formentera, seguit d’una Flashmob per rebutjar la violència ballant ‘Malamente’ de Rosalia i a les 13 h es farà la lectura de manifest amb motiu de l’eliminació de la Violència de Gènere. Finalment, a les 20 h, la Sala de Cultura Cinema tornarà a acollir la projecció de la pel·lícula ‘Custodia compartida’.
Així mateix, cada dijous de novembre i la resta de l’any, s’imparteix un curs de batucada al Casal d’Entitats a càrrec d’en Giusseppe Macchione.

About Author

background