El Formentera se’n va de la Copa ovacionat a Mendizorroza (2-0)

En el duel de vuitens de final de la Copa del Rei, el Formentera va aguantar l’empat a zero fins a la segona part, oferint una bona imatge a Mendizorroza contra l’Alavés de Pitu Abelardo, que finalment s’avançà en el minut 55 per mitjà de Demirovic, que també havia marcat a l’anada. En el descompte, Pedraza faria pujar al marcador el definitiu 2 a 0, el que provoca l’adéu dels roig-i-negres a la competició del KO per un global de 5 a 1 a l’eliminatòria.
A més, Gabri, exjugador de l’Alavés, s’emportà una sonora ovació de la seva antiga afició quan fou substituït al minut 67. En finalitzar l’encontre, els seguidors de l’Alavés brindaren un llarg aplaudiment a la plantilla del Formentera i fins i tot corejaren el nom de la nostra illa.
El club roig-i-negre tanca així dos temporades en què ha tengut una participació memorable a la Copa del Rei, enfrontant-se a tres equips de primera i eliminant-ne un d’ells, l’Athlètic Club, amb victòria a San Mamés inclosa.

Si el temps ho permet, l’expedició del Formentera té prevista l’arribada a la Savina avui a les 18.30 h.