Gran èxit de participació en la FART 2019

La meteorologia ha acompanyat en la vuitena edició de la Formentera All Round Trial celebrada aquest dissabte a Formentera. Així noranta-nou valents i valentes han pres la sortida a La Savina per fer els 72,5 quilòmetres per rodar l’illa per camins, torrents i platja. El més ràpid de tots, en Tòfol Castanyer, ultrafondista de renom que ha completat la cursa en poc més de sis hores. Castanyer ja va guanyar l’any passat la Mitja Trial. El primer formenterer a travessar la meta ha estat en Francesc Lafuente del Grup Esportiu Espalmador amb un temps pràcticament de deu hores. En dones la victòria ha set per na Maria Carrasco amb un temps de 6 h 42.

Pel que fa a la Mitja FART, el més ràpid entre els 68 participants en aquesta categoria amb un recorregut de 40 quilòmetres ha set l’eivissenc William Aveiro amb un temps de 2h59′ 07«, mentre que el primer formenterer ha sigut en Juan Antonio Escandell també del Grup Esportiu Espalmador, acabant en un meritori dissetè lloc en la general. En dones, la guanyadora ha set n’Elena Davi amb un temps de 4 hores i 28 minuts.

Finalment, en el «Tros de Fart», amb una distància de 21 quilòmetres, molt bones notícies amb la victòria del formenterer Martí Juan, també del Grup Esportiu Espalmador, que només ha necessitat 1h30‘ per completar el recorregut. En dones s’ha imposat Catalina Vasilache amb un temps de 1h 55′. Ha set la modalitat més concorreguda amb un total de 106 participants.

About Author

Comments are closed.

background