TOP
La Festa Intercultural ha quedat posposada. A la imatge, l’edició de 2019.

La 17a Festa Intercultural reuneix a més de 1500 persones as Pujols

Segons l’Àrea de Benestar Social del Consell Insular, 1500 persones van assistir a la XVII Festa Intercultural ahir as Pujols. L’esdeveniment va reunir expressions culturals i gastronòmiques de 18 països o comunitats autònomes diferents i un centenar de voluntaris van fer possible la festa, que comptà amb un jurat que va concedir el premi a millor estand a la República Dominicana i també al col·lectiu que més voluntaris havia aportat, el Marroc.

Per primera vegada una festa sense plàstic
La consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, destacà l’aposta pel medi ambient que s’ha fet en l’edició d’enguany per gaudir d’una festa sense plàsic, l’organització va proporcionar estris de paper als assistents i els usuaris també  tenien l’opció de portar es seus de casa.
Formentera Sense Plàstics va col·laborar perquè la festa comptés amb un bidó gegant d’aigua gratuïta. Aquesta entitat ja ha instal·lat una xarxa de fonts a Mallorca i Eivissa en la qual es poden omplir d’aigua potable gratuïta les cantimplores d’acer inoxidable. CleanWave ha anunciat que està treballant per implantar aquesta iniciativa a Formentera.

Compartir

PROGRAMES