La consciència no té edat

Les boixes i boixos de les Escoles d’Estiu del CEIP del Pilar de la Mola, el CEIP de Sant Ferran i el Col·legi Mestre Lluís Andreu han sortit al carrer aquest divendres per conscienciar a turistes i residents sobre la problemàtica dels plàstics a la nostra mar, la necessitat de cuidar l’entorn, de deixar les coses tal com les trobem a la natura, i sobre la importància del reciclatge i de reutilitzar.

Els joves han muntat una taula informativa on regalaven a tothom que s’hi apropava cendrers, adhesius, díptics informatius i bosses de reciclatge, a més de parlar amb la gent per fer-los veure la importància d’adoptar una nova cultura que asseguri la perdurabilitat de la Terra. És per això que s’han unit al moviment Fridays for Future de na Greta Thunberg amb el lema «No hi ha planeta B».

L’acció, que ha inclòs també la manufactura d’alguns cartells amb missatges referents a la sostenibilitat, s’emmarca dins el projecte d’enguany de les Escoles d’Estiu, que sota el lema «Respira a l’Illa», treballa en la conscienciació dels més petits per arribar així a totes les famílies.

Aquí podeu escoltar l’entrevista que els hi hem fet a Ràdio Illa. Una lliçó magistral sobre reciclatge.

About Author

Comments are closed.

background