La Federació confirma que l’equip de Ricard Marí ha guanyat el Campionat d’Espanya de Triatló

Ahir la Federació Espanyola de Triatló confirmà de forma oficial el primer lloc en el campionat d’Espanya de Triatló de mitja distànca per equips del Rayo Team, que integra el formenterer Ricard Marí, juntament amb Jordi Mato i Nacho Villarruel.


Recordam que el passat dissabte el combinat de l’atleta de can Xiquet Barber finalitzà la prova en segona posició, a l’espera que la Federació confirmàs la desqualificació de l’equip que acabà primer però sense que un dels seus components hagués conclòs la cursa, un requisit imprescindible per donar per vàlid el resultat.
El Campionat d’Espanya de Triatló de mitja distància se celebrà en el marc de la XXXIII edició del Triatló ciudad de Guadalajara, la prova degana d’aquesta modalitat al nostre país.
En categoria individual, Ricard Marí fou el número 21 de la general, signant un temps de 26 minuts i 50 segons en el tram de natació, de 1900 metres nedant a l’embassament de Pareja; de 2 hores i 28 minuts, en els 90 km sobre la bicicleta; i d’1 hora i 24 minuts en la mitja marató en circuit urbà per Guadalajara.

About Author

Comments are closed.

background