La Iaia i Gossos sonaran a Formentera per Sant Jaume

Ja ha transcendit la programació musical per les festes patronals de Formentera, el 24 de juliol i la jornada de Sant Jaume, que és festiva a la nostra illa, el dia 25.
Així, obrirà els concerts a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, la nit del 24, Núria Graham, cantautora de Vic d’origen català-irlandès, amb una veu cristal·lina i que principalment s’expressa en anglès.
A més, la nit del 24 també sonarà La Iaia, un grup de Vic, de la nova fornada de l”indie’ català que porta triomfant des de la publicació del seu primer disc, ‘Les Ratlles del Banyador’. La primera nit de concerts la tancarà Maico, representants del rock contemporani fet a Mallorca.
La segona nit de música en viu de Sant Jaume, la del 25 de juliol, l’obriran els Gossos, una proposta clàssica de la música cantada en la nostra llengua. Els de Manresa, que començaren sobre els escenaris a mitjans dels 90, amb un aposta per les harmonies vocals i un so acústic, han evolucionat cap a una proposta més elèctrica i rockera.
La Pegatina, banda de la localitat barcelonina de Montcada i Reixac, tancarà els concerts, amb la seva proposta de mestissatge i fusió combinant sense complexos ska, reggae, cumbia i pop.

About Author

Comments are closed.

background