La ITV redueix la llista d’espera, incorpora un nou mecànic i donarà servei a una tarda a la setmana

El Consell de Formentera informa que aquest mes de gener s’ha incorporat un tercer mecànic al servei d’Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV). A més, la llista d’espera per fer la inspecció s’ha reduït en els últims mesos i avui dia ja s’estan donant cites per la primera setmana de febrer.
El conseller de Serveis d’Inspecció, Antonio J. Sanz, ha assenyalat que «la incorporació d’un nou treballador i la reorganització del treball ha permès millorar l’atenció a l’usuari». A més, el conseller ha explicat que s’estan programant reunions amb la Pimef de Formentera i les empreses de rent a car de l’illa per establir un calendari d’inspeccions «i poder fer d’una manera més coordinada aquesta feina». Així, a partir del pròxim mes de març començaran aquestes inspeccions, «però no suposaran cap alteració rellevant en les cites dels particulars», ha assegurat el conseller.

Horari de tarda a la ITV
Actualment, amb la incorporació d’un nou treballador, el servei de la ITV de Formentera té una plantilla de tres mecànics i dos auxiliars administratius. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 7.30 a 14.00 hores i enguany també s’ha ampliat l’horari els dijous que serà de manera ininterrompuda de 7.30 a 20.30 hores.
El Consell recorda que per sol·licitar cita per la inspecció de vehicles es pot cridar al telèfon 971 32 31 30 o també enviar un correu electrònic a itv@conselldeformentera.cat.

About Author

Comments are closed.

background