La PIMEF es mostra a favor de declarar la caducitat de la concessió del pàrquing de la Savina

La directiva de l’Associació de Petits i Mitjans empresaris de Formentera s’ha reunit amb Ignacio Revilla, el nou delegat de l’Autoritat Portuària a les Pitiüses des del 8 de juny.
Segons una nota de premsa de la PIMEF, la patronal «es manifesta d’acord amb la mesura adoptada» per part de l’APB, que promou la caducitat de la concessió del pàrquing a l’empresa Solvalgaray.
Ara bé, la PIMEF demana que s’intenti buscar una solució de gestió temporal per part de l’APB mentre no se solucionin tots els processos administratius oberts.
Segons la patronal aquest és un problema que està afectant a tots els usuaris del port i especialment «a les empreses de lloguer», ja que els seus «empleats estan suportant unes condicions de treball molt dures dins de les casetes provisionals».
Un altre dels temes que es van tractar en la reunió, van ser les dificultats d’accés que pateixen els usuaris dels Tour operadors que arriben al port d’Eivissa en bus.
Finalment, es va traslladar la petició d’augmentar la zona d’ombra al port de la Savina, per facilitar tant l’espera dels usuaris de bus i taxi, com l’estada dels mateixos treballadors de tots dos sectors.

About Author

Comments are closed.

background