La restricció de vehicles passarà l’examen final al Consell d’Entitats

Demà dimecres se celebra una sessió extraordinària del Consell d’Entitats de Formentera sobre la restricció de vehicles. Després de la presentació la setmana passada de la proposta per regular l’entrada de vehicles i la flota de lloguer a Formentera durant els mesos de juliol i agost, les organitzacions que integren el Consell d’Entitats estan cridades a dir la seva sobre el projecte. Segons càlculs del Consell, en cas que les entitats validin la proposta, aquesta es podria aprovar al Ple del mes de març perquè la restricció al trànsit es fes efectiva aquest juliol i agost.

Dimecres a les 19.30h
La sessió extraordinària del Consell d’Entitats se celebra demà dimecres, a les 19.30h en primera convocatòria i a les 20.00h en segona. La cita és al Centre de Dia de Sant Francesc.

Eivissa veu suficient la seva quota d’entrada de vehicles
El Periódico de Ibiza publica que el Consell de l’illa veïna considera «suficient» la quota per a residents a Eivissa de 220 cotxes i 20 motos diaris establerts per la proposta de restricció del trànsit durant els mesos de juliol i agost. Això sí, fonts del Consell d’Eivissa han assegurat que s’esperarà a l’aplicació d’aquestes restriccions per valorar si cal demanar al Consell de Formentera una variació del sostre proposat.

About Author

Comments are closed.

background