La Savina també tendrà música en directe amb els ‘Dilluns al port’

L’arribada de l’estiu i la calor marca l’inici d’aquest cicle de música, una activitat dirigida tant a turistes com a residents que s’estén al llarg de la temporada i que té per objectiu promoure la cultura i fomentar els espais públics com a zones d’intercanvi i oci.
Des del dilluns vinent fins a finals de setembre el programa de Música a les Places oferirà una nodrida oferta a Sant Francesc, Sant Ferran, es Pujols i enguany, com a novetat, també a la Savina amb els ‘Dilluns al Port’. Es tracta d’una iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de La Savina i que oferirà música en viu al passeig de la Marina des de principis de juny fins a mitjans de setembre a partir de les 22 h.

Tornen els concerts as Pujols, Sant Ferran i Sant Francesc
Així mateix, la plaça d’Europa des Pujols programa la World Music, amb l’actuació en directe del grup “Antena Libre” cada dijous des de mitjans de juny al 20 de setembre, a partir de les 23 hores durant els mesos de juliol i agost i a les 22 hores durant els mesos de juny i setembre. A la mateixa plaça, i des del 12 de juny fins a finals de juliol cada dimarts a partir de les 22 hores hi haurà concerts de ‘latin fusion’, de la mà del grup “La 22”.
D’altra banda, la plaça de Sant Ferran també acollirà Música en viu cada divendres a partir de les 22 hores des de finals de juny fins al 28 de setembre i a la plaça de Sant Francesc cada dissabte, també a partir de les 22 hores, hi haurà vetllada jazzística de la mà dels “Jazz&co”, la banda de jazz més entranyable de Formentera.
Aquesta edició torna a comptar amb la col·laboració d’Estrella Galicia, amb qui s’ha renovat el conveni per tal de donar suport a aquesta activitat musical a les places.

About Author

Comments are closed.

background