La temporada 2020 tendrà «unes xifres similars a les de 2019»

La presidenta del Consell de Formentera i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha fet una valoració positiva de la promoció que la nostra illa ha fet aquests dies a Fitur. A més, Ferrer ha indicat que ha pogut prendre el pols de les previsions per la temporada 2020 en les reunions efectuades amb agències de mitjans, agències de comunicació i turoperadors, així com amb empresaris del sector. La presidenta ha explicat que «segons ens indiquen, les xifres seran similars a les del 2019, i sembla que serà un any complicat perquè l’economia en l’àmbit nacional i europeu està en una situació inestable, per això haurem de fer feina, tant des de l’administració com el sector turístic, per continuar sent competitius enfront dels mercats competidors que s’han recuperat».
A la fira internacional de Turisme que se celebra a Madrid fins al pròxim diumenge 26 de gener, Formentera ha enviat un missatge per «atraure turisme fora de la temporada alta, i reforçar la idea que Formentera ha de ser una sostenible per poder preservar l’illa per les futures generacions», segons ha explicat Ferrer.
Demà dissabte i el diumenge, els darrers dos dies, la fira s’obri al públic general i Formentera mostrarà els seus encants de manera directa davant el públic nacional.

About Author

Comments are closed.

background