La zona blava començarà a funcionar a l’agost

Ahir començà la instal·lació dels nous parquímetres al nucli de Sant Ferran i durant els pròxims dies es muntaran a Sant Francesc i es Pujols. La previsió és que, a partir del 15 de juliol, els parquímetres expedeixin tiquets per aparcar de forma gratuïta durant 24 hores per tots els usuaris. En canvi, a partir del mes d’agost l’aparcament serà de pagament excepte en el cas dels residents i vehicles bonificats, que hauran de treure un tiquet gratuït amb un dia de validesa.
A més, ahir també es presentà el nou tècnic de Mobilitat, Jesús Villar, que ve a reforçar l’àrea amb l’objectiu de tirar endavant projectes com la redacció del primer pla de mobilitat sostenible per Formentera, així com la nova contracta de transport públic. Villar ha treballat de tècnic al Consell d’Eivissa i també fou secretari general del PP de Formentera i conseller del partit opositor al Ple insular durant la passada legislatura.

15 controladors per les quatre zones blaves
Ahir es presentà el nou equip d’11 controladors que se sumen als 3 ja contractats i el coordinador, un contingent que operarà a les zones d’aparcament regulat de La Savina, Sant Francesc, Sant Ferran i es Pujols. Aquest equip s’encarregarà també del control del Pilar de la Mola els dies de mercat, les tardes de dimecres i diumenges i d’informar diàriament de la regulació aplicada as Cap de Barbaria.
Els nous controladors compaginen durant aquesta setmana el seu treball amb quatre cursos de formació; un de comunicació interpersonal, un altre sobre les ordenances municipals en el tema de la regulació de zones d’aparcament, un tercer per familiaritzar-se amb l’operativitat del cos de la policia local i de la grua municipal i un darrer sobre el funcionament de la maquinària de les zones blaves.

About Author

Comments are closed.

background