L’aparcament regulat de la Savina recapta 152.000 euros

En el període comprès entre l’1 de gener fins a finals d’octubre, una xifra a la qual caldria afegir l’import de les 1.616 sancions imposades enguany. D’aquesta manera, i sense comptar les multes, enguany s’han recaptat 11.000 euros més que el 2016, el que suposa un increment del 7,8%.
El Consell ha informat que des d’ahir s’inicia l’horari d’hivern del pàrquing de la Savina. L’horari regulat serà de dilluns a dissabte de 9,00 a 14.00 hores, i de dilluns a divendres de 16,00 a 20.00 hores. Els diumenges i festius l’aparcament serà lliure. Aquest horari estarà en vigor fins a l’1 de maig.
Així des d’ahir, els vehicles podran romandre aparcats a la zona blava fins a tres dies seguits, en lloc d’un dia com succeeix amb l’horari d’estiu. Pel que fa a la zona verda, només poden aparcar els vehicles autoritzats durant un màxim de 3 dies, excepte els residents de la Savina acreditats que el poden deixar fins a 15 dies, com ja passa a l’estiu.
D’altra banda, cal destacar que des d’ahir ja no funciona l’aparcament dissuasiu de la Savina, situat enfront del parc Illes Pitiüses.

About Author

Comments are closed.

background