L’Hospital de Formentera deixa de tenir cirurgià propi

La baixa per malaltia del metge cirurgià de l’Hospital de Formentera i el fet que el segon cirurgià, contractat el passat mes d’agost per cobrir aquesta absència, hagi abandonat l’illa per motius personals, ha obligat a la gerència de l’àrea de Salut pitiüsa a preparar un pla de contingència per evitar la desatenció a la nostra illa dels casos de cirurgia.
Segons ha informat l’Ib-Salut a Ràdio Illa, aquest pla preveu «el trasllat dels cirurgians de l’Hospital de Can Misses fins a Formentera per a realitzar consultes i per a intervencions petites».
Així mateix el pla també contempla «la preparació tant del servei de cirurgia com del 061 per a l’atenció i trasllat a Can Misses dels casos urgents que es produeixin a Formentera».

A la recerca d’un nou cirurgià
En paral·lel, i des del moment en què la direcció ha estat conscient de la marxa del segon cirurgià, l’Ib Salut «ha activat els recursos per procedir a la contractació d’un cirurgià per a Formentera, amb anuncis en Societats Científiques i col·legis oficials», entre altres.
El pla de contingència es posà en marxa ahir i «els primers set pacients ja han set citats per a consultes externes a Formentera, evitant així que hagin de traslladar-se a Eivissa».

About Author

Comments are closed.

background