TOP

Llosques fora de la platja

La platja des Pujols ha estat el lloc escollit per Formentera Sense Plàstic per a dur-hi a terme una nova neteja de llosques de tabac i plàstics aquest proper dijous de cinc a vuit de la tarda. El punt de trobada serà davant del restaurant Can Vent i a la cantonada de la platja davant del Zapa, on hi haurà una carpa amb el material i ferramentes de recollida de residus així com voluntariat de Plastic Free.

Els interessats en participar de l’activitat, poden inscriure’s al correu formentera@plasticfree.es per a ajudar a fer un càlcul del material que es necessitarà. També s’hi podrà participar directament acudint al punt de trobada el dijous tarda. No cal dur cap material, sols roba i calçat adequats per dur a terme la recollida.

Formentera Sense Plàstic ha escollit la platja des Pujols perquè hi abunden les llosques i els microplàstics. Així mateix, es cerca conscienciar els turistes i visitants sobre la quantitat de residus que es troben a les nostres platges i convidar-los a participar en l’activitat, una activitat en la qual també participarà el socorrista Daniel Aguilera, promotor de la campanya de recollida de llosques a la platja.

Compartir

PROGRAMES