Marcos Contreras diu adéu al Formentera

El President de la SD Formentera, Xicu Ferrer, i el ja exporter de l’equip, Marcos Contreras, han oferit en aquest matí una emotiva roda de premsa on el jugador ha dit adéu al club després de 7 temporades defensant la samarreta roja i negra.
Contreras ha assegurat que no ha set una decisió fàcil: “Crec que ha arribat el moment de posar punt final al meu cicle en aquest club. Han set dels millors anys de la meva vida com a esportista. Ara fa 7 anys, vaig arribar a Formentera sent un nen i me’n vaig sent un home”.
Entre llàgrimes, Marcos ha agraït al club la confiança que va dipositar en ell i ha assegurat portar a Formentera al cor: “Sempre portaré a Formentera dins meu i tot el que aquesta illa i aquesta afició m’ha donat”.
Pel que fa al seu futur professional, Contreras ha assegurat que de moment no té res tancat i que ara obre la porta a nous reptes esportius.
El President de la SD Formentera, Xicu Ferrer, també ha fet un especial agraïment a Marcos Contreras per la seva professionalitat i fidelitat a l’equip.
A l’acte d’acomiadament, també hi han assistit els seus companys d’equip, directius, exdirectius i aficionats, que s’han volgut perdre aquest moment.

About Author

Comments are closed.

background